1. Definitii

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale SC EBIN ONLINE SRL., cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea EBIN.

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand EBIN, care se afla la adresa www.ebin.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre EBIN.

EBIN: reprezinta societatea EBIN ONLINE S.R.L., cu sediul social in orasul Gherla, Str. Plugarilor, nr. 8, bl. F2, Sc. 2, ap. 26, Jud Cluj, avand RO33759954, J12/3162/2014

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii EBIN.


 2. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre EBIN, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de EBIN ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. EBIN isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. EBIN este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale EBIN, prevazute de legislatia in vigoare.


3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.


4. Limitarea raspunderii SC EBIN ONLINE  S.R.L

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. EBIN nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si EBIN nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul EBIN va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.6. Disponibilitatea produselor din stoc poate varia in functie de stocul furnizorului, astel stocurile nu pot fi actualizate zilnic.

Nota – orice produs comandat de pe acest site trebuie reparat de catre o firma autorizata,altfel duce implicit la pierderea garantiei produsului

4.7. EBIN isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.8. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.9. EBIN nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.


5.0. EBIN nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5.1. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

5.2.  Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, ordin de plata. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

5.3. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

 

Link-urile - acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC EBIN ONLINE S.R.L. nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.


LEGISLATIE


Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor


Lege nr. 449/2003: privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora


Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor


Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta


Ebin.ro online îşi desfăşoară activitatea sub incidenţa legilor comerciale din România şi respectă conţinutul reglementărilor în vigoare cu privire la comerţul electronic.


Preţul produselor
Preţul produselor este cel menţionat pe pagina web şi este valabil în limita stocurilor disponibile. Preţul nu include taxele de transport pana la suma de 300 lei.


Răspundere
Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizăm că pot apărea erori de operare sau de software în privinţa preţurilor, sau a caracteristicilor produselor, sau acestea pot fi schimbate fără preaviz. De asemenea, imaginile produselor au un caracter informativ, producătorul putând aduce modificări culorilor sau caracteristicilor produselor. Aceste erori nu obliga ebin.ro la nici o actiune.


Nu ne asumăm răspunderea pentru durata termenului de livrare. Deşi livrăm coletele în 24 ore de la primirea comenzilor (în zilele lucrătoare) iar serviciile de curierat promit să facă livrarea în 24-48 ore, pot exista situaţii excepţionale când serviciile de curierat nu işi respectă angajamentul ( ex. pachet rătăcit în sistemul de coletărie, condiţii meteo nefavorabile etc)


Confidenţialitate

Toate informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi administrate în condiţii de siguranţă,  vor ramâne strict confidenţiale şi nu vor fi vândute, reutilizate, închiriate sau dezvăluite terţilor.

Acestea vor fi folosite doar în scopul realizării actului comercial dintre Ebin.ro şi clienţii săi, al comunicării cu aceştia privind evoluţia şi starea comenzilor, al informării acestora cu privire la funcţionarea siteului şi a ofertelor acestuia.


Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului Ebin.ro, în cadrul procesului de înregistrare în vederea cumpărării de produse, poate cere ca acestea să fie şterse din baza de date a Ebin.ro, trimiţând un email la office@ebin.ro

bosch - ebin.ro
dewalt - ebin.ro
lincoln electric - ebin.ro
limex - ebin.ro
einhell - ebin.ro
stern - ebin.ro
raider - ebin.ro
levior - ebin.ro
dedra - ebin.ro
bort - ebin.ro
ferm - ebin.ro
gude - ebin.ro
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Garantam banii inapoi

14 zile, pentru comenzile la distanta
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Retur produse

14 zile drept de retur pentru comenzile online
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500lei
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Distribuitor autorizat

Suntem prezenti pe SEAP, noul SICAP

Semne si indicatoare - ebin.ro

Servicii personalizate pentru orice produs

Semne si indicatoare - ebin.ro

Semne si indicatoare

Semne si indicatoare - ebin.ro