Pentru inceput, vă puteţi crea un cont sau să vă autentificaţi dacă aveţi deja unul. Puteţi să cumpăraţi, fără a avea cont, prin introducerea datelor personale în momentul finalizării comenzii.

Selectarea produselor dorite se efectuează prin apăsarea butonului<Adauga la cos>. După ce aţi terminat cumpărăturile, apăsaţi butonul <COMANDA>. Veţi fi direcţionat către pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vă introduceţi datele personale sau de firmă şi să alegeti metoda de plata. Alte precizari şi alte detalii importante legate de comandă (cum ar fi orele la care poate fi efectuată livrarea, interfon, anumite detalii sau precizări legate de produse) puteti sa le comunicati reprezentantului de la departamentul de vanzari. La final apăsaţi butonul  <CONFIRMARE COMANDA>

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 18. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore.

Variante de plata

Ramburs numerar   Puteţi plăti cumpărăturile în numerar: în momentul în care acestea va vor fi aduse  de către firma de curierat sau în momentul ridicării de la sediul nostru. 

Plata cu OP   Prin această modalitate puteţi plăti la bancă, direct în contul nostru, fără să mai plătiţi nimic firmei de curierat. În momentul finalizării comenzii, la metoda de plata se alege "Transfer Bancar". Dupa trimiterea comenzii, unul din operatorii noştri vă vor contacta telefonic sau vă vor trimite factura proformă cu disponibilitatea produselor în stoc, după care se poate face plata. Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos:

Date necesare efectuarii platii:
SC EBIN ONLINE SRL
Cod fiscal: RO 33759954
Cont: RO89BTRLRONCRT0276132902
Banca: BT Gherla

bosch - ebin.ro
dewalt - ebin.ro
lincoln electric - ebin.ro
limex - ebin.ro
einhell - ebin.ro
stern - ebin.ro
raider - ebin.ro
levior - ebin.ro
dedra - ebin.ro
bort - ebin.ro
ferm - ebin.ro
gude - ebin.ro
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Garantam banii inapoi

14 zile, pentru comenzile la distanta
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Retur produse

14 zile drept de retur pentru comenzile online
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Transport gratuit

Pentru comenzile de minim 500lei
Garantam banii inapoi - ebin.ro

Distribuitor autorizat

Suntem prezenti pe SEAP, noul SICAP

Semne si indicatoare - ebin.ro

Servicii personalizate pentru orice produs

Semne si indicatoare - ebin.ro

Semne si indicatoare

Semne si indicatoare - ebin.ro