Flo Instrument de verificare conditii de sol, Flo, 89000

100,90 Lei
TVA inclus

Disponibil si in magazin: Da

BENEFICIEZI DE:

  • Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei
  • 14 zile drept de retur

Stoc epuizat
Cod Produs: 89000 Ai nevoie de ajutor? 0364 431 888
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Intrumentul de verificare a conditiilor de sol FLO, este un articol care poate masura 4 valori ale solului: Umiditatea, PH-ul reactiv, Temperatura si Intesitatea Luminii. Aparatul este dotat cu o sonda de 20CM lungime si un display LCD. Utilizarea instrumentului pentru a masura urmatoarele valori:

1. Masurarea umiditatii solului:

Intrerupatorul din dosul aparatului se pune pe pozitia ºC. Introdu .delicat sonda vertical in sol. Anclaseaza aparatul. Citeste valoarea care apare pe afisier. Pentru a obtine rezultate mai exacte, se recomnda efectuarea masurarii de cateva ori. Introducera sondei in pamant trebuie facuta cu atentie pentru a nu o defecta. Spre a nu distruge radacinile plantei. nu baga sonda in aproprierea plantelor. Masurand umeditatea dintr-un ghiveci cu dimensiunea mai mare de 30 cm, sonda se introduce la o distanta de 1/3.intre planta si marginea ghiveciului. In cazul plantelor care au radacinile adanc, sonda trebuie sa fi e la adancimea radacinilor. Afisarea DRY+ pH 7 arata ca pamantul eate foarte uscat, iar afisarea WET+ arata ca pamantul eate foarte umed.

2. Masurarea PH-ului:

Intrerupatorul din dosul aparatului se pune pe pozitia pH. Introdu .delicat sonda vertical in sol. Anclaseaza aparatul. Citeste valoarea reactivului pH care apare pe afisier. Pentru a obtine rezultate mai exacte, se recomnda efectuarea masurarii de cateva ori. Introducera sondei in pamant trebuie facuta cu atentie pentru a nu o defecta. Spre a nu distruge radacinile plantei. nu baga sonda in aproprierea plantelor. Masurand reactivulpH din ghiveci cu dimensiunea mai mare de 30 cm, sonda se introduce la o distanta de 1/3.intre planta si marginea ghiveciului. In cazul plantelor care au radacinile adanc, sonda trebuie sa fi e la adancimea radacinilor. In cazurile in care pamantul este prea uscat sau prea ingrasat, locul masurarii trebuie stropit cu apa iar dupa circa 30 de minute se poate masura. Afisarea pH 7 arata ca reactivul solului este neutru. Afisarea mai joasa d pH7 anunta ca reactivul solului este acidic, iar afisarea mai mare de pH anunta ca reactivul solului este bazic. Afisarea “Lo” sau “HH” inseamna depasirea domeniului de masurare.

3. Masurarea Temperaturii:

Odata cu masurarea umeditatii pe afisier se va apare si rezultatul masurarii temperatrii. Daca sonda nu va fi introdusa in pamant pe afisier se arata temperatura mediului. Afisarea “Lo” sau “HH” inseamna depasirea domeniului de masurare.

4. Masurarea Intesitatii a Luminii:

Dupa anclasarea aparatului indreapta exponometrul spre sursa de lumina. Pe afisier va apare gradul intensitatii iluminarii. Afisarea LOW- inseamna cea mai mica valoare, iar GHH+ inseamna cea mai mare valoare.

Greutate (kg): 0.3

Tensiune: 9 V

Garantie persoane juridice: 12 Luni

Garantie persoane fizice: 24 Luni

Alte detalii: Instrumentul de masura este alimentat de beterii.

Producator: Flo

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!